RESTAURANTE A CHABOLA






CARTA:

Mariscos da Ría:

- Centolla.
- Nécora.
- Camarones.
- Percebes.
- Cigalas.
- Almejas.
- Navajas.
- Bogavante (a la plancha o con arroz).


Empanadas:

- De vieiras.
- De maíz con berberechos.
- De chocos.
- De bacalao.
- Etc.


Pescados:

- Pescadiños da Ría (xoubas, chinchos, fanecas, etc.), chocos da Ría na súa tinta.

- Rodaballo, rape, pescada, linguado, ollomol, etc. Cociñados ao gusto do cliente (á prancha, a la galega, etc.).
- é de destacar o arroz con bogavante, ou as cazolas de rape, rodaballo ou pescada


Todo regado cos mellores viños galegos e nacionais: Albariño, Ribeiro, Condado, Rosal, Godello, Mencía, Rioja, Ribera del Duero.


Estamos situados nunha zona moi fermosa de praia Arealonga, dentro dos límites da cidade de Vigo, Redondela, en un típico restaurante mariñeiro, con excelente vista sobre a ría de Vigo e da praia.

No verán é relaxante cear ao aire libre, ben baixo un garda-sol ou baixo árbores que dan aínda máis encanto ao lugar, constituíndo así un evento positivo para todos aqueles que queren disfrutar da máis típica cociña galega.

O comedor, remodelado dunha vella casa mariñeira de máis de 200 anos, conserva o encanto da pedra do "país" no seu estado máis puro, mesturado co mobiliario de madeira que resalta máis, si cabe, o aspecto típico galego do local.

ver mapa

No hay comentarios:

Publicar un comentario

INSTAGRAM FEED

@soratemplates