RESTAURANTE, TAPERÍA VILAROSA Restaurante con vistas á ría.








CARTA:

»TAPAS VARIADAS
- Polbo con ameixas.
-
Polbo a feira ou á prancha.
-
Buñuelos de bacalao.
- Brochetas de langostinos.
-
Lulas con cebolas.
- Revoltos de
cogumelos da terra.
-
Ensalada de aguacate, paspallás, vieiras, etc.
-
Legumes a grella con salsa pesto.

» MARISCOS
- Navallas.
- Zamburiñas.
- Langostinos.
- Almellas a mariñera.
- Almellas bellón pato.
- Choquiños na sua tinta.
- Robalo salvaxe.
- Sargos.

» CARNES EXCEPCIONALES
- Chuletón boi.
- Entrecot ternera o boi.
- Solomillo ternera o boi.
- Chuletiñas de cordeiro.
- Magret de pato.

» POSTRES
- Buñuelos de crema con chocolate.
- Fondo de chocolate con xelado.
- Torriñas con toffe.
- Tarta da aboa.
- Tarta de pera con chocolate.
- Flan de queso.

» VINOS
- D.O. Rias Baixas.
- D.O. Valdeorras.
- D.O. Rioja.
- D.O. Ribera del Duero.
- D.O. Ribera Sacra.
- D.O. Toro.



O local consta de tres salones moi acolledores, divididos en fumadores e non fumadores, con tres ambientes diferentes, todos eles admirados polo seu estilo.

O servizo é de gran calidad.

No exterior podemos disfrutar da terraza axardinada cunhas excelentes vistas da Ría de Vigo e coa Illa de San Simón no fondo.

Horario:
Cerrado os luns (todo o ano) e dos domingos pola noite (só en envierno).
Horario de mañas: de 12:30 a 16:00 h.
Horario de tardes: de 19:00 a 24:00 h.

»Camiño A Viacova, 10 (Cedeira)
REDONDELA (PONTEVEDRA) 36818
Tlf : 986 404 272

No hay comentarios:

Publicar un comentario

INSTAGRAM FEED

@soratemplates